Laadukkaat Klim ajovarusteet

  • 29 Sep, 2022

Klim ajovarusteet moottoripyöräilyyn

Klim on yritys, joka on perustettu vuonna 1999 ja se valmistaa laadukkaita ajovarusteita sekä moottoripyöräilyyn että lumille moottorikelkkailuun ja muihin harrastuksiin. Yritys on tunnettu siitä, että sen varusteet on pääosin valmistettu Gore-Texistä. Moottorikelkkailussa tarvitaan myös toppauksia, joten ne on Thinsulate -materiaalista. Voikin todeta, että Klim ajovarusteet pitävät kuskin sekä kuivana että lämpimänä. Millaisia varusteita brändi on tuonut markkinoille?

Klim ajovarusteet esimerkkinä takki

Hyvinkin legendaarinen ajotakki on Klim Kodiac Jacket. Sitä on myyty paljon, joten ei ole mikään ihme, että se on suunniteltu jo uudelleen. Siinä on paljon ominaisuuksia ja ne sopivat täydellisesti juuri pitkille, rasittaville matkoille. Eikä ole huonoa sekään, että mukana tulee untuvatakki, joka pitää lämpimänä vähän viileämmissäkin olosuhteissa. Takissa on myös niin sanottu myrskykaulus, joka on irrotettava.

Erilaisia säätöominaisuuksia on paljon, joten matkanteko on mukavaa. Myöskään taskujen määrässä ei ole pihtailtu, joten niitä löytyy sisä- että ulkotaskuina. Takissa on myös riittävästi heijastimia, joten näkyvyyttä on muille tiellä liikkujille. Takki on polyamidia ja siitä löytyy myös jonkin verran nahkaa.

Takin ominaisuuksia:

  • Kuorirakenne 3-kerroksinen Gore-Tex
  • YKK-vetoketjut
  • Heijastinmateriaali 3M Scotchlite
  • Yhdysvetoketju takin ja housujen yhdistämiseksi
  • Kyynär-, olka- ja selkäsuojat
  • Tuuletusaukkoja

Klim ajovarusteiden esimerkkinä housut

Klim ajovarusteet on kattava valikoima ja niiden joukosta löytää myös paljon erilaisia ajohousuja. Niiden tyyli vaihtelee denimistä polyamidiin. Jos matka ei ole pitkä eikä kovin vaativa ovat kevyet ja mukavat, joustavat farkut täydellinen valinta. Joustodenim suojaa hyvin tilanteissa, joissa kaatuminen tulee yllättäen. Niistä löytyvät myös polvisuojat sekä suojat myös lonkissa.

Pidemmille matkoille järkevämpi pukea Gore-Tex -kankaiset housut ja Klimin vaihtoehtoja on siihenkin useita. Ajovarusteet pitävät kuljettajan kuivana sisältä sekä ulkoa. Ilmanpoistoaukkojen ansiosta housuja voi käyttää läpi vuoden ja hyvin harkittua on myös vaatteiden aerodynaaminen muotoilu, jolloin ilmanvastus vähenee ajettaessa.

Klim Kodiak -housut on suunniteltu niin, että ne sopivat yhteen äsken esitellyn takin kanssa. Myös housut on suunniteltu uudelleen ja nyt niihin on saatavilla monipuoliset säätöominaisuudet kuten joustavat kiilat. Niiden avulla liikkuvuus on huomattavasti parempi. Uusi materiaali tekee ajamisesta mukavampaa ja joustavat materiaalit antavat tilaa itse tekemiselle eli ajamiselle.

Ajohousuista löytyy paljon vaihtoehtoja, joten vaikeutena onkin vain päättää, mitkä niistä haluaa itselleen. Kunnolliset varusteet ovat aina hyvä suoja ja niiden avulla matkanteko saa turvallisuutta ja ajamisesta tulee miellyttävää. Lisäksi yhtenäinen puku on tyylikäs ja heijastimilla kuljettaja näkyy myös muille tiellä liikkujille. Kun vaihtoehtoja on paljon, antaa casino online hyvän mahdollisuuden hankkia useammat käyttökelpoiset tuotteet.

Ajohanskat ja kypärä

Klim ajovarusteet kattavat tietenkin myös ajohanskat ja kypärät. Hyvä ja toimiva käsine on kestävä ja vettähylkivä, mutta silti pehmeä ja mukava käyttää. Esimerkiksi nahka muotoutuu sopivaksi käteen pienen käytön jälkeen ja niissä mukavuutta tuovat myös kulutusta kestävät ominaisuudet, hyvä pito sekä vahvistukset ja ilmanvaihto. Ajohanskoja on eri paksuisia ja niissä on myös Mult-E-Touch, joka tuo mahdollisuuden käyttää kosketusnäyttöjä.

Kypärä on pakollinen varuste ja siksi niiden hankkimiseen on myös kiinnitettävä huomiota. Klim on tuonut markkinoille myös tyylikkäät ja turvalliset kypärät. Ajovarusteet ovat itse moottoripyörän jälkeen kallis, mutta tärkeä investointi. Ne eivät välttämättä kaikelta pelasta, mutta hyvillä varusteilla on suojaa itsensä parhaiten.

Valitse Klim ajovarusteet

Ajovarusteiden valintaan vaikuttaa pintamateriaali, jonka pitää olla hankaus- ja repäisykestoltaan ensiluokkaista. Samaan aikaan niiden on oltavia mukavia sekä ajajalle sopivat, jolloin huomio ei kiinnity epämukaviin varusteisiin ajon aikana. Vedenpitävyys ja hengittävyys tekevät matkasta mukavan.

Ajovarusteissa ovat myös paljon suojia, joihin pitää kiinnittää huomioita. Suoja ei saa kovettua, jolloin ne ovat ikävän painavia sekä hiostavia. Suojista on tarkat vaatimukset ja niillä on standardit. Pehmeät suojat muovaantuvat ajon aikana, mutta toisaalta myös kovat suojat voivat olla mukavat sekä tarjota vielä paremman iskunvaimennuksen.