Miten muuttaa ulkonäköä autossa?

  • 08 Sep, 2022

Miten muuttaa ulkonäköä autossa tyylikkääksi?

Miten muuttaa ulkonäköä autossa niin, että se tyylikäs, mutta lain sallimalla tavalla? Jokaiselle meistä on tietenkin tunteita omaa autoa kohtaan ja se on kaikkein tärkein, mutta tietysti myös tyylikkäin. Auto on helppo löytää ja sitä voi myös vähän muokata, että se erottuu joukosta. Näyttävä ulkokuori herättää huomiota ja sillä myös ilmaisee omaa tyyliään. Eikä se sinällään ole huono asia.

Miksi ja miten muuttaa ulkonäköä autossa

Tyylikkään ja itsensä näköisen auton tuunaaminen vie hiukan rahaa, mutta kaikki on sen arvoista sillä hetkellä, kun auto on valmis. Kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla vaan vähitellen. Erilaiset korisarja ovat hyvä mahdollisuus lähteä liikkeelle muokkaamisessa. Toinen saattaa tykätä enemmän siitä, että nokalla on erinäinen määrä lisävaloja. Kieltämättä se tuo autoon upeaa ulkomuotoa, vaikka kaikkia valoja ei käyttäisikään.

Monelle mieluinen asia on pakoputken pää ja siitä on myös helppo aloittaa auton muuttaminen. Yksi suosituimmista kohteista on myös madallusjouset ja siitä on suora yhteys siihen, että autoon voi hankkia matalaprofiiliset renkaat. Näiden yhdistelmä onkin jo melkoinen kokonaisuus ja vie monta askelta eteenpäin näyttävässä kokonaisuudessa. Tärkeää on kuitenkin se, ettei autosta tule liian matala.

Lasien tummennus

Mielenkiintoinen ja suosittu auton muuttaminen on myöskin lasien tummennus. Tummennuksen saa lain mukaan tehdä takalasiin sekä takasivulaseihin. Etulasi sekä etusivulasit sen sijaan on kiellettyä tummentaa jälkikäteen. Tämä on myös työ, jonka voi aivan hyvin tehdä itse. Sehän tehdään tummennuskalvolla, joten onnistuminen vaatii keskittymistä niin, ettei kalvon ja lasin väliin jää ilmakuplia.