Viimeisimmät artikkelit

Laadukkaat Klim ajovarusteet
  • 29 Sep, 2022

Klim on yritys, joka on perustettu vuonna 1999 ja se valmistaa laadukkaita ajovarusteita sekä moottoripyöräilyyn että lumille moottorikelkkailuun ja muihin harrastuksiin. Yritys on tunnettu siitä, että sen varusteet on pääosin valmistettu Gore-Texistä. Moottorikelkkailussa tarvitaan myös toppauksia, joten ne on Thinsulate -materiaalista. Voikin todeta, että Klim ajovarusteet pitävät kuskin sekä kuivana että lämpimänä. Millaisia varusteita brändi on tuonut markkinoille? Klim ajovarusteet esimerkkinä takkiHyvinkin legendaarinen ajotakki on Klim Kodiac Jacket. Sitä on myyty paljon, joten ei ole mikään ihme, että se on suunniteltu jo uudelleen.

Miten muuttaa ulkonäköä autossa?
  • 08 Sep, 2022

Miten muuttaa ulkonäköä autossa niin, että se tyylikäs, mutta lain sallimalla tavalla? Jokaiselle meistä on tietenkin tunteita omaa autoa kohtaan ja se on kaikkein tärkein, mutta tietysti myös tyylikkäin. Auto on helppo löytää ja sitä voi myös vähän muokata, että se erottuu joukosta. Näyttävä ulkokuori herättää huomiota ja sillä myös ilmaisee omaa tyyliään. Eikä se sinällään ole huono asia. Miksi ja miten muuttaa ulkonäköä autossaTyylikkään ja itsensä näköisen auton tuunaaminen vie hiukan rahaa, mutta kaikki on sen arvoista sillä hetkellä, kun auto on valmis.

Heijastinliivit tuovat suojaa
  • 06 Aug, 2022

Syksy tekee tuloaan ja ulkona on pimeämpää. Heijastinliivit auttavat näkymään pimeällä ja näin ollen tuovat lisää turvallisuutta. Heijastinliivejä on erikokoisia ja eri värisiä ja ne on helppo laittaa päälle. Ne näkyvät paremmin esimerkiksi autoilijoille kuin pelkkä heijastin. Lapsille ne ovat siitä syystä hyvät, että pysyvät päällä kun taas roikkuva heijastin voi tippua pois. Heijastinliivi on halpa henkivakuutus, sillä ne ei paljoa maksa. Sen avulla voit tuntea olosi turvallisemmaksi liikenteessä ja näyt pimeällä muille jo kaukaa.

Mitä on käynnistysspray?
  • 15 Jul, 2022

Käynnistysspray on helppokäyttöinen apu moottorien käynnistysongelmiin. Sprayta sumutetaan moottorin imupuolelle, joko ilmansuodattimen koteloon tai imusarjaan. Näin ollen eetteripohjainen seos auttaa moottoria käynnistymään matalissa lämpötiloissa tai matalilla kierroksilla. Se on kuitenkin vain väliaikainen apu eikä sovellu jatkuvaan käyttöön. Sitä voidaan käyttää kaikenlaisissa ajoneuvoissa ja esimerkiksi moottorisahoissa sekä ruohonleikkureissa. On tärkeää muistaa varmistaa soveltuvuus oman moottorin kanssa ennen käyttöä. Käynnistysspray ei korjaa vikaaVaikka käynnistysspray voikin säästää akkua ja moottoria, se ei sovellu jatkuvaan käyttöön eikä korjaa vikaa moottorissa.

Mitä tehdä, jos moottoripyörä ei käynnisty?
  • By Asta
  • 28 Jan, 2022

Siinä vaiheessa, kun on valmistautunut rentoon ajeluun ja moottoripyörä ei käynnisty, alkaa turhautuminen kasvaa. Syitä voi olla monia ja varsinkin talven jälkeen ensimmäinen käynnistäminen voi joskus olla hankalaa. Ja mikä onkaan ärsyttävämpää kuin se, että naapurin motskari lähti käyntiin kertapolkaisusta. Mutta mistä sitten etsiä vikaa, jos moottori ei ole kovin yhteistyökykyinen? Syitä on monia ja niitä on käytävä läpi yksi toisensa jälkeen, jolloin syykin saattaa löytyä. Talven jälkeen moottoripyörä ei käynnistyTalven jälkeen on hyvinkin mahdollista, että moottoripyörä ei starttaa.

Parhaat nakupyörät
  • 02 Dec, 2021

Katteettomat pyörät eli niin sanotut nakupyörät ovat monien motoristien suosiossa. Niiden suosio johtuu puhtaasti siitä, että ne näyttävät hyvältä kadulla, niistä löytyy monia hyviä ominaisuuksia ja niillä on ilo ajaa. Suosituimpia nakupyörämalleja ovat olleet esimerkiksi Kawasaki z1000, Kawasaki z750, Yamaha MT-09, Honda CB 1000R ABS ja Ducati Monster 1200 S. Monster kuuluu nakupyörien ikoneihin, sillä sitä löytyy useilla erikokoisilla moottoreilla varustettuna. Tämän mallin moottorin tehoksi on ilmoitettu jopa 108 kW.

Eturattaan vaihto mopoon
  • 02 Dec, 2021

Mopon ketjut ja rattaat kuuluvat niihin osiin, jotka tulisi vaihtaa säännöllisesti. Erityisesti pidempään ajaneilla eturattaan vaihto voi tulla ajankohtaiseksi, sillä se tulisi vaihtaa noin 30 000 ajetun kilometrin välein. Vaihtoväli kuitenkin riippuu täysin siitä, missä kunnossa rattaat ja ketjut ovat. Kuluneilla ketjuilla ajaminen on jopa vaarallista, sillä katketessaan kovassa vauhdissa ne voivat pahimmassa tapauksessa osua itse moottoripyöräilijään ja aiheuttaa pahojakin vammoja. Siksi kannattaa myös panostaa laadukkaisiin tuotteisiin, jotta ne kestäisivät mahdollisimman hyvin kulutusta.